Használja ki reklámajánlatunkat

REKLÁMAJÁNLATUNK

HIRDETÉSI LEHETŐSÉG A FILMVETÍTÉSEK ELŐTT


MIÉRT ÉRDEMES REKLÁMOZNI A GALÁNTAI MOZIBAN?


     A galántai mozi a 2012-ben megvalósított digitalizáció után a környék egyik leglátogatottabb filmszínháza lett. A 2013-as évben rohamosan nőtt a rajongók száma – a 376 filmvetítést összesen 20 539 néző látta. Ez a növekvő tendencia 2014-ben is folytatódott, az év folyamán 421 filmvetítésre került sor, melyre 22 918 néző volt kíváncsi.

Ezekből az adatokból nyilvánvaló, hogy a moziban havonta átlag 30 – 40 filmet vetítünk le, a havi átlagos nézőszám pedig 1700 – 2200 között mozog. Ezen mutatók nagyon jó előfeltételei annak, hogy sikerrel hirdessenek, népszerűsítsék vállalkozásukat, cégüket, termékeiket az egyes filmvetítések előtt.

Az ilyen jellegű reklámok mellett szólnak azok a tényezők, ill. lehetőségek, melyekkel mozink rendelkezik: 

 • új, kiváló minőségű képhatás és fantasztikus, 7.1-es Dolby Digital hangzás
 • 2D és 3D vetítések
 • hazai filmek ősbemutatója, valamint világpremierek
 • magyar szinkronos filmek, melyek nagy szépszerűségnek örvendenek
 • filmek a nézők választása alapján – filmvetítés célzott csoportoknak
 • vadonatúj, kényelmes székek
 • vetítések iskoláknak és óvodáknak – az oktatási intézmények saját választása szerint
 • alternatív jellegű filmek (koncert, balett, opera, sportközvetítés) vetítése
 • rendszeresen frissített saját weboldal és Facebook profil
 • on-line jegyfoglalás és jegyvásárlás, ill. COOL TICKET jegyvásárlás mobiltelefonon
 • a mozi előcsarnokában frissítő kapható

A HIRDETÉS MEGJELENÍTÉSÉNEK FELTÉTELEI


      Az Önök feladata csupán annyi, hogy DCP, tehát mozink rendszerével vetítésre alkalmas formátumban leadják nekünk a 30 – 90 másodperces reklámspotot, a többi már a mi dolgunk. A reklámfilm a játékfilm vetítése előtt kerül bemutatásra. A reklámkampány hosszát, ill. a célcsoportot Önök választják ki az adott hónap programja alapján. Filmszínházunk így teszi lehetővé, hogy pontosan azt a nézői réteget célozzák meg, mely érintett lehet a levetített reklám által. Kit szeretnének megszólítani? Kisgyerekes családokat? Nőket? Férfiakat? Igény esetén összeállítunk egy havi kínálatot, ill. felhívjuk figyelmüket azokra a filmekre, melyek az Önök célcsoportját érintik.

Ráadásként a reklámspot automatikusan felkerül azon reklámfilmek listájára, melyeket LCD paneleken vetítünk a mozi előcsarnokában. A filmvetítés kezdete előtt itt tartózkodik a legtöbb látogató, így a reklámot tulajdonképpen két alkalommal is látják. Először, mikor belépnek a mozi előcsarnokába, másodszor pedig a moziteremben, a filmvetítés kezdete előtt.


A SZOLGÁLTATÁS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI


     Ha szeretné kihasználni a mozink nyújtotta lehetőségeket tevékenysége, termékei népszerűsítésére, két módon fizethet a szolgáltatásért.

1.      „Pay per visitor” – a fizetési mód lényege, hogy Ön csak azokért a nézőkért fizet, akik látták a reklámfilmet (0,20 euró/néző). Meghatározza, hogy egy adott időszakon belül hányszor, ill. mely előadásokon szeretné levetíttetni a reklámfilmet, a többi a mi dolgunk. A kampány lejárta után átnyújtjuk a részletes szétírást, mely tartalmazza az előadások számát és a pontos nézőszámot is.

2.      „Paušal per projection” – átalánydíj kifizetése egy meghatározott időszakért, legkevesebb egy hónapért. A reklámfilm vetítése idejének maximális hossza nincs megszabva. E fizetési módnál a havi átalány 350 euró. Az összeg magába foglalja a reklámspot levetítését az adott hónap valamennyi filmvetítésén.